Autóklíma tisztítás

 

Amennyiben Ön családját és saját magát megvédi klímája évenkénti fertőtlenítésével, esetleg drága autósillatosítókkal próbálja a különféle kellemetlen szagokat elnyomni (autókárpitba ívódott cigarettafüst, gyorséttermi szagok, ázott kutyaszőr), nálunk megtalálja a megoldást, amit igénybe vehet kényelmesen otthon, saját udvarában.


Mi a jelenleg leghatékonyabb és egyben legjobb módszerrel, Ózongéppel tisztítjuk ki autója egész utasterét és klíma/szellőzőrendszerét. Ez a nagyteljesítményű Ózonágyú ózont termel, amit eljuttat az elérhetetlen helyekre is és ezzel teljes mértékben kifertőtleníti az egész autót, mindenféle vegyszer nélkül.

 

 

 

  • Nem kell járnia a motornak, ventillátornak!
  • Nincs felesleges üzemanyag fogyasztás és akkumulátor használat! 

Mindössze egy áramforrásra van szükség, és ez a körülbelüli 30 perces művelet elpusztít mindenféle mikroorganizmust, vírust, baktériumot, gombát, penészt, esetleg a kárpitokban előforduló atkákat, továbbá a kezünkkel bejuttatott fertőzéseket a biztonsági övről, kormánykerékről, váltófejről. 

Akár rövid, akár hosszabb távokon, érezze autójában újra a tiszta, friss levegőt és élvezze ki, amikor egy illatosító nem csak elfed, hanem illatosít.

 

Áraink:

Az ár tartalmazza a kiszállási díjat!

Általános járműklíma fertőtlenítés: Bruttó 10.000 FT  ( fél óra)

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! 

Keressen minket bizalommal és tapasztalja meg ennek az eljárásnak az eredményességét!

Lózsi Sándor: +36706009040
Lózsi Zoltán:  +36706009039  

Időpontkérés autóklíma tisztításra