FŰTÉS KLÍMÁVAL

Találatok: 1381
  • Lehetséges?
  • Átmeneti időszakokban vagy akár egész télen?
  • Nem nagyon költséges az elektromos árammal való fűtés? 

Általában ezeket a kérdéseket halljuk, amikor szóba jön ez a téma. Sajnos napjainkban a legtöbb ember abban a tudatban él, hogy a légkondicionáló „egyirányú” berendezés, azaz csak a meleg napokon kínál számunkra hűvös levegőt. Pedig az inverteres technológiának köszönhetően a klímaberendezéseknek rengeteg előnye van a fűtésben is a jó fogyasztási mutatók mellett hatékonyak és energiatakarékosak. Fenntartásuk jelentősen kedvezőbb, mint a gáz alapú szerkezeteké.

Nem csak az átmeneti időszakokban, tavasszal és ősszel fűthetünk vele, hanem akár egész télen.

Nem kell megijedni, az elektromos árammal való fűtés inverteres klímával már egyáltalán nem drága. Egy inverteres klíma 1 kW villamos energiából megközelítőleg 3,8-4,2 fűtési energiát állít elő. Fűtésre optimalizált klímánál ez akár 5,4-6,6 kW is lehet.

Nézzünk példának egy 35-45 m2-es lakást, egy 4 kW fűtési energiát termelő inverteres klímával, 48 Ft-os áram esetén, napi 12*1,2 kWh áramot fogyasztva: 691 Ft/nap, ami 20.730 Ft/hónap. 

Segítünk Ügyfeleink egyedi igényeinek, és az adott helyszíni adottságok figyelembevételével, kiválasztani a legalkalmasabb klímaberendezést!